Instructor

Devina instructor

Lectii.ro iti oferta gratuit, fara o cerere in prealabil, oportunitatea de a deveni instructor. Asta inseamna ca iti deschizi cont pe Lectii.ro si cu un click in dreapta barei de cautare, pe butonul 'Instructor', ai acces in meniul 'Instructor'. Astfel ai access la meniul instructor unde iti poti configura si incarca cursurile pe care vrei sa le publici.


Cursurile pot fi gratuite sau platite.

Astfel poti stabili un pret pentru cursul tau si vei castiga un procent din vanzarile pe care le vei avea prin Lectii.ro

Procentul pe care il castigi este de 75% din totalul vanzarilor pe care cursul tau il genereaza. De exemplu daca cursul este evaluat la 5 EUR si este cumparat de 100 studenti, totalul vanzarilor va fi de 5 EUR x 100 studenti = 500 EUR. Astfel castigul tau va fi de 75% din 500 EUR adica 375 EUR.


Cum publici un curs?

Din meniul 'Instructor' click pe butonul din dreapta sus 'Adauga un nou curs'. Completati campurile cu atentie. Dupa ce cursul este setat va puteti configura sectiunile si lectiile. Urmareste cu atentie meniurile. Daca intampini probleme ne poti contacta pe mail, mesagerie interna sau telefon.


Incepe cu dreptul
Nu te grabi sa publici dar nici nu pierde timp. Perfectiunea nu exista asa ca nu o sa ai un curs perfect. Cursul trebuie sa fie curat, foarte usor de inteles si lectiile scurte, max 3-5 minute. Structurati-va cursul astfel incat sectiunile si lectiile sa fie optime. Nu vorbi despre nimic dar nici nu supra insista. Fii tu si cauta cea mai buna metoda ca sa explici ce ai inteles si ce stii sigur ca stapanesti. Astfel nu poti gresi. Nu te grabi, vorbeste rar si calm pentru a fi inteles. Asculta parerile cursantilor si modifica acolo unde consideri ca ar trebuie ceva schimbat.


Retine
Cursul este cartea ta de vizita. Un curs mai bun iti aduce recunoastere si avantaje financiare.  Concentreaza-te pe calitatea ideilor, conceptelor si pe logica evenimentelor. Nu este greu doar trebuie sa fii atent sa expui cat mai bine experienta si cunostintele tale. Incepe prin a publica cateva cursuri gratuite. Ai sa fii cunoscut si asta te va ajuta cand vei publica primul curs platit. Banii vin din cat mai multe cursuri si cat mai multi cursanti.


Incepe sa gandesti primul tau curs chiar acum!