Despre noi

Despre noi

Lectii.ro este locul unde poti gasi cursurile ce te intereseaza sau poti publica cursurile tale si sa fii rasplatit functie de rezultate.

Astfel lectii.ro iti ofera posibilitatea crearii de cursuri din domeniul de activitate pe care il alegi si in care este de preferat sa ai cunostinte si experienta.

Se recomanda crearea unor cursuri si a unor preview-uri care sa fie cat mai atractive pentru studentii de pe lectii.ro indiferent de varsta acestora. Fie ca te adresezi copiilor intre 5-8 ani sau celor intre 8-12 ani cursul trebuie sa fie bine structurat si clar astfel incat sa fie util.Asta nu inseamna ca un curs destinat celor de peste 18 ani poate fi alambicat si nelizibil.

Gandeste-te si pune-te in locul celui care intra pe lectii.ro si care cauta un curs serios de marketing, curs care sa aiba idei, experiente si care sa-l ajute sa inteleaga ce inseamna marketing nu doar sa te asculte pe tine vorbind despre marketing. Spre exemplu un curs SEO poate fi scurs si concis dar care puncteaza elementele de baza din arta SEO.


Grabeste-te incet atunci cand iei decizia sa publici cursuri, poti incepe printr-o introducere gratuita si apoi sa publici un curs din care poti castiga bani. Experienta in a realiza un curs util si placut nu este ceva de azi pe maine, se invata in timp dar important este sa incepi.

Lectii.ro isi propune sa-ti ofere habitatul educational de care ai nevoie, lectii care intr-adevar sa te ajute sa intelegi si sa reusesti in examenele la care viata te invita sa le sustii.

Pentru intrebari, sugestii, email la info@lectii.ro sau la rofarma.ro@gmail.com

Lectii.ro-=- 2Vic -=-